| Autor |
Wiadomość |
Mati_Gorzów
Administrator

|
|
|
Sprawa ROSE dotyczy tylko i wyłącznie mnie wiec nie wiem o co Mailo0 masz pretensje do allena i areckisa. Sprawa ROSE wyglada następująco mianowicie gdy forum powstawało mówiliśmy ze jest to tylko i wyłącznie zabawa dla amatorów którzy nie mają szansy na jazde w ligach i mówiłem że gracze pro do których bez wątpienia należy Rose będą wywalani z forum. Wracając do ML proponuje aby allen i areckis nadal zajmowali się małą ligą a ja wycofuje moją drużynę i mowiąc szczerze nie bede sie "przypierdalał". A do ML wróce w przyszłym sezonie gdy całe emocje opadną. Za 2 tyg koncze treningi i będe miał dużo czasu na prowadzenie forum i odbudowanie dobrej renomy jakią niewątpliwie posiadaliśmy. Wydaje mi się że mój pomysł jest dobry, mówcie co o tym sądzicie!
| Pon Lut 08, 2010 20:05 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pon Lut 08, 2010 20:05 |
|
 |
J@cobsen_24

|
|
|
wyłącznie zabawa dla amatorów którzy nie mają szansy na jazde w ligach i mówiłem że gracze pro do których bez wątpienia należy Rose będą wywalani z forum.
MATI ALE ON NIE MA KLUBU NIGDZIE!!! ON PO PROSTU TAK JEŹDZI!!! WIĘC NIE MA O CO BYĆ PRETENSJI DO NIEGO!!! NIE MA KLUBU, NIE JEŹDZI W LIDZE WIĘC JEST AMATOREM Z LEPSZYMI UMIEJĘTNOŚCIAMI!!!!
_________________ Polonia ! Polonia ! |
|
| Pon Lut 08, 2010 20:07 |
|
 |
kriss cox

|
|
|
|
Na dzien dzisiejszy ja rezygnuje z ML do czasu az nie wyjasni sie kto tym zarzadza i czy regulamin zostaje przyjety przez wszystkich uczestnikow. Prosba o pozwolenie dopuszczenia zawodnika dla Allena bo zostaje sam. Musicie sie wszyscy okreslic czy jezdzicie dla zabicia czasu czy dla osiagniecia jakiegos celu. Jak cos robimy to na powaznie bo dla jaj to szkoda mi czasu a Areckis z Allenem wlozyli w ta lige duzo pracy ale nie wszystkim to odpowiada. pozdro
_________________ Dumni po zwyciestwie- Wierni po porażce |
|
| Pon Lut 08, 2010 20:12 |
|
 |
Piter
|
|
|
|
Dokładnie kriss cox. Chłopaki stworzyli coś dla nas, w łożyli w to dużo pracy. Większość z nasz nie ma szans dostanie się do STS pomysł ML wydaje się więc fajną alternatywa. Jeżeli ktoś chce po śmigać tylko dla zabicia czasu co na liście serwerów jest mnóstwo chętnych z którymi można zabić czas. Po 2 to jest pierwszy sezon wiec dajmy szanse chłopką się wykazać i niech pokażą swój "profesjonalizm" (to słowo lubi być na tym forum). Niech każdy zajmie się swoją robotą. Dlatego popieram Areckisa i Allena i mam nadzieje że wypali ML.
Do kriss cox:(i nie tylko) Myślę że tą postawą rezygnując z rozgrywek nie pomożesz ML, a wręcz przeciwnie.
_________________ ., |
|
| Pon Lut 08, 2010 20:37 |
|
 |
mlody69

|
|
|
|
panowie, do chu**! bo inaczej tego nie da skomentować!
do panów areckisa i allena : piszecie o docenieniu Waszej pracy- czy ktoś napisał cokolwiek o tym, że my tego nie doceniamy lub coś w tym stylu? NIE! ja np zwrocilem tylko uwage ze robi sie strasznie profesjonalnie, nie ma wzmianki o tym ze mam wyjebane na to co zrobiliscie ! to jest pierwsza sprawa. druga - Wy chlopaki piszecie regulamin dla profesjonalnej ligi. Zajebiscie napisaliscie, ale dla profesjonalnej! jak sami zauwazyliscie odbywa sie malo turnieji, ok. ale skads to sie musi brac. zapytacie skad? bo to jest AMATORSKA liga! gdyby to bylo forum dla pro ludzi to polowy z nas by tu nie bylo bo po prostu nei miala by na to czasu! sami widzicie, pare osob na tym forum trenuja jakies sporty. sorry, ale ja osobiscie nie mam czasu, zeby byc np sedzia. po co nam to? zrobilismy to forum zeby sie dobrze pobawic w sts. wlasnie DOBRZE POBAWIC. spójrzcie, ze tylko kolega jezdzacy pod prad jak na razie zrobil wybryk. kazdy jakos wie jak funkcjonuje to forum, jak funkcjonują zasady małej ligi. nie trzeba pisac regulaminu, zeby wiedziec ze jezeli sie jest fair play playerem to sie nei jezdzi pod prad, albo wylacza serwer. Licencje, sedziowie- wszystko fajnie, ale dla profesjonalnej ligi.
reasumujac- nikt tutaj nie pisze, ze Wasza praca jest do kitu i nie jest doceniona. wszystkim tym ktorzy tutaj sa zarejestrowani zalezy na tym zeby ta liga funkcjonowala niekoniecznie z pomoca tego regulaminu. MAŁA LIGA na tak!
_________________ ta planeta jest nasza czyli moja, Twoja, wszystkich! |
|
| Pon Lut 08, 2010 20:39 |
|
 |
Mati_Gorzów
Administrator

|
|
|
A wracając do Kriss cox to czy przypadkiem nie jest to dobrze znana mi osoba "cox" która została wyrzucona za obrażanie użytkowników ? Wydaje mi się że jesteś to ty
| Pon Lut 08, 2010 20:41 |
|
 |
kriss cox

|
|
|
|
Zgadza sie to ja Cox. Czlowieku potrafisz umarlego wkurzyc bo dla ciebie zasada jest logowanie sie na forum niektorzy nie trawia forum tak jak ja naprzyklad a napisalem tylko dlatego bo ML byla si tylko ze wy nie potraficie docenic czyjejs pracy i tego ze dla kogos to wiecej niz zabijanie czasu. A tobie mlody69 jak nie pasi regulamin to sie wypisz z ML i smigaj na otwartych serwerach. Areckis i Allen mnie tu wkrecili i ja tak jak oni nie jezdze dla zabijania czasu.
|
| Pon Lut 08, 2010 21:06 |
|
 |
kriss cox

|
|
|
|
Niech kazdy z malej ligi sie wypowie czy jest za regulaminem i za tym kto ma prowadzic ML. Ja z Allenem i Areckim jestesmy za regulaminem. I Ja jestem za tym by prowadzil ML Areckis i Allen. Teraz kolej na innych. Jak mamy smigac dalej bo jak nie to trzeba zakonczyc istnienie ML.
|
| Pon Lut 08, 2010 21:09 |
|
 |
Stroszy

|
|
|
|
 |
 |
napisalem tylko dlatego bo ML byla si tylko ze wy nie potraficie docenic czyjejs pracy i tego ze dla kogos to wiecej niz zabijanie czasu. |
kto napisal ze nei doceniamy czasu jakei oni w to wloyli?
|
|
| Pon Lut 08, 2010 21:09 |
|
 |
kriss cox

|
|
|
|
Nie uzytkownikow tylko ciebie. Tam czepiales sie Forum a tu czepiasz sie ze ktos cos robi by bylo si.
|
| Pon Lut 08, 2010 21:12 |
|
 |
Mati_Gorzów
Administrator

|
|
|
Cox wybacz ale moim zdaniem nic nie wnosisz do dyskusji i lepiej ucisz sie. I nie mow ze nie potrafimy szanowac czyjejs pracy bo nikt nie powiedzial nic takiego. A ty przegieles jakis miesiac temu wiec lepiej dla ciebie gdy bedziesz milczał. To taka dobra rada
| Pon Lut 08, 2010 21:16 |
|
 |
kriss cox

|
|
|
|
Widzisz chlopcze a ty swoje jak bys nie czytal wyzej bo ja jak narazie sie wypisalem bo zrobila sie lipa i namawiam Allena i Areckisa by otworzyli swoja lige gdzie nie bedziesz sie tak sadzil. Pozdro dla wszystkich procz Matiego I Mlodego69. Liga musi byc dla ludzi normalnych. ARECKIS I ALLEN ZROBCIE SWOJA LIGE.
|
| Pon Lut 08, 2010 21:22 |
|
 |
mlody69

|
|
|
|
sluchaj cox, akurat Ty to masz dosyc malo do gadania, ja wyrazilem swoja opinie na ten temat, a to czy sie wypisze z ml czy nie to akurat moja sprawa, wiec nie bedziesz tutaj za duzo mi mowil co mam robic a czego nie.
|
| Pon Lut 08, 2010 21:54 |
|
 |
mlody69

|
|
|
|
ty sie nazywasz normlanym czlowiekiem... żal jak c***, naprawde
dobra, dosc pieprzenia, przynajmniej z toba cox, nie chce sie wyzywac, ani nic,
dojdzmy do jakiegos ladu co do ML
|
| Pon Lut 08, 2010 21:55 |
|
 |
ROSE

|
|
|
|
Panowie!
Moge ja sie odezwac!! Sluchajcie, jak nie chce zeby to co zescie razem zbudowali zniszczylo sie!!! Nie obrzucajcie sie zawzajem blotem. Jedzcie jak jechaliscie, dobry pomysl fajna zabawa. Prosze uspokjcie sie!!! To nie ma sensu. Ja dla dobra tego forum odpuszcze sobie i nie bede jezdzil!! Nie chce zeby czasem przemnie to sie popsulo!!!
Pozdrawiam
|
|
| Pon Lut 08, 2010 22:05 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pon Lut 08, 2010 22:05 |
|
 |